Szudán

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Szudán

Ingatlan eladó Szudánban
Szudán afrikai állam. Északi határán Egyiptommal határos, északkeletre a Vörös-tenger, keletre Eritrea és Etiópia, délre Dél-Szudán, délen a Közép-afrikai Köztársaság. nyugatra, Csád nyugatra és Líbia északnyugatra.
A főváros Khartoum.
Szudán súlyos nehézségű állam, mivel a polgári háborúk a 20. században sújtottak. A gazdasági helyzet az Egyesült Államok szankciói ellenére romlott.
Az építőipar és az ingatlanszektor azon kevesek közé tartozik, amelyek hozzájárulnak a szudáni GDP javításához.
A bonyolult időszak és a gazdasági válság ellenére a főváros, Khartoum továbbra is túlzott áron látja a szudáni ingatlanok árát, még akkor is, ha Khartoum központi részén a föld ára magas.
Nem kétséges, hogy ebben a pillanatban nem célszerű meglátogatni Szudánt, de a gondatlanok számára, akik még mindig hisznek abban, hogy üzleti tevékenységet végezhetnek a szudáni ingatlanok értékesítésével, tanácsot adhatunk Önnek különböző helyszíneken.
Bizonyára a főváros Khartoum képes a legjobb ingatlanokat eladni Szudánban, mindkettő miatt, mert a Nílus partja mentén fekszik, és mivel a város kínál több alternatívát és infrastruktúrát.
A legjobb környék, ahol az ingatlanokat keresik, határozottan Bahri a főváros északi részén.
Egy másik érdekes hely a Port Sudan, élénk és kereskedelmi portja miatt.
A Nílus ellenkező oldalán, közvetlenül a Khartoum előtt láthatjuk az Omdurmanot, aki nem rendelkezik a tőke eladására szolgáló ingatlanok számával, de amely biztosan érdekes befektetési lehetőségeket kínál.

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Midtown projektek és fejlesztés Vezető ingatlanmarketing Szudánban és a Közel-Keleten A projekt föld + mezzanine + 7 emeletből áll 100 méterre feks...
Cod. 34172

Eladás Épület, Szudán, Khartoum, Khartoum, Khartoum 3, Victoria st

347,768,390.69HUF
Eladás
Épület

560 m²
Épület 4 emelet, 4 apartman, fél lakás a tetején, kb 20 szoba, 8 fürdőszoba, 4 konyha, egy földterület, 3 nyitott hely, 7 percre a repülőtértől. ö...
Cod. 29647

Eladás Építési telek, Szudán, Khartoum, جنوب الخرطوم, جنوب الخرطوم

36,950,391.51HUF
Eladás
Építési telek

500 m²
Eladó Lands Medina sarkalatos és álom (igazolás kutatás) méretű és különböző árakon alkalmas közvetlenül a tulajdonostól. Telefon: 00249925195094 Watt...
Térkép, árak alakulása és statisztikák
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB